- Διαφήμιση -

Σε μια δίκαιη νίκη έφτασε ο Δίωνας Κυπαρισσίας απέναντι στην Καλαμάτα BC με 61-51. Οι γηπεδούχοι με κορυφαίους τους Καμαρινό, Πολιτόπουλο, Καστανιώτη και Πελεκάνο πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό με τις άμυνες να επικρατούν.

- Διαφήμιση -

Ο Δίωνας είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη με 61-51. Από τους ηττημένους μελανόλευκους ξεχώρισε ο Μπαλής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Καλογερόπουλος στο πρώτο ημίχρονο και ο Περρωτής.

Το κλειστό της Κυπαρισσίας ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με τους φιλάθλους να ζουν πρωτόγνωρες στιγμές. Η Καλαμάτα BC είχε την υποστήριξη περίπου 30 οπαδών της ενώ υπήρχε και έντονη παρουσία αστυνομίας.

Τα πνεύματα ξέφυγαν λίγο στο τέλος, με μεμονωμένα περιστατικά, ωστόσο ηρεμησαν γρήγορα μέσω της παρέμβασης των ψυχραιμοτέρων.

Δίωνας (ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΥΖΙΛΗΣ, ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ 12 (1τ, 12ρ), ΚΙΤΣΟΣ, ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ 16(2τ), ΤΖΑΓΙΣΒΙΛΙ 5(1τ), ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ 12, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 13 (1τ), ΜΠΑΚΟΛΙΑΣ 1, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 2.

Περισσότερα σε λίγο..

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.