- Διαφήμιση -

Ο Βαγγέλης Καπατσώρης επέστρεψε τον Ιανουάριο στον ΑΟ Διαβολιτσίου. Ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Χθες μάλιστα, απέκρουσε και πέναλτι και πραγματοποίησε πολλές ακόμη σωτήριες επεμβάσεις.

Ο 20χρονος πορτιέρο που εχει ήδη μεγάλη πείρα από τις εθνικές κατηγορίες και όλο το μέλλον μπροστά του, μίλησε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή.Μπήκε στο ματς πολύ επιθετικά και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Εμείς δεν κράτησαμε όσο έπρεπε την μπάλα στην κατοχή μας και προσπαθήσαμε να παίξουμε στην πλάτη της άμυνας και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα που υπάρχει μπροστά με τον Ηλιόπουλο τον Μουλιάτο και τον Τσιγαρίδη.

Καταφεραμε να σκοράρουμε από μια στατική φάση με ένα γκολ του Καντουτση. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και το δεύτερο μισό το διαχειριστήκαμε καλύτερα,κρατήσαμε περισσότερο μπαλα,είχαμε προϋποθέσεις που θα μπορουσαμε να ειχαμε απειλήσει περισσότερο,αμυντικά γίναμε πιο συμπαγείς ,και πήραμε μια πολύ δυσκολη νίκη.
Μια νίκη που μας μεγαλώνει σαν ομάδα ,καθώς από κει που τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα πάλευε για την παραμονή φέτος είναι από την αρχή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας,κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια και παίζει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια και να διατηρήσουμε την τρίτη θέση.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.