- Διαφήμιση -

Ο δυναμικός μεσοαμυντικός, Άκης Φέστας, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Ανάληψης για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μίλησε μετά το διπλό της ομάδας στη Μάνη.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Παίξαμε σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με το μυαλό βέβαια και των δύο ομάδων στα ματς της Τετάρτης. Θεωρώ πως μείναμε πιστοί στο πλάνο κλείσαμε πολύ σωστά τους χώρους και είχαμε και εμείς αρκετές ευκαιρίες ..ήταν ένα όμορφο ματσ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και μέχρι εκεί.

Από εκεί και έπειτα εγώ είμαι σε αυτήν την ομάδα μια εβδομάδα ,τα παιδιά εκεί με βοήθησαν αμέσως να εγκλιματιστώ ώστε έτσι να βοηθήσω στο στόχο της ομάδας που είναι ο τελικός και μετέπειτα το τρόπαιο. Θεωρώ πως βάσει του σκορ, έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Η Θουρία είναι μια ομάδα καλή, αλλά έχουμε πίστη ότι με την κατάλληλη τακτική εμείς θα είμαστε που θα προκριθούμε.

Τα παιδιά εκεί στην Ανάληψη έχουν κάνει μια πολύ όμορφη προσπάθεια αν και είμαι πολύ λίγο στην ομάδα και όσον αφορά για το μέλλον θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτώ κάτι. Αυτό που είναι πιο σημαντικό και που μένει εν τέλει από όλα είναι η εκτίμηση με τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούμε μέσα από το ποδόσφαιρο!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.