- Διαφήμιση -

Ο Αρτέμης Παλιάς αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή του ΠΑΣ ΡΑΧΗ στα δύο πρώτα ματς της σεζόν. Ο ικανότατος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει συμμετοχή και στα 3 τέρματα της ομάδας του.

Την πρώτη αγωνιστική πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών. Χθες με νέα εκτέλεση κόρνερ έδωσε την ασίστ για το 0-1, ενώ στις καθυστερήσεις έγραψε με δικό του γκολ το 1-2 απέναντι στον Νέο Άρι, χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Ο Αρτέμης Παλιάς δήλωσε στο SportsPlus:

Η ομάδα φέτος έχει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα και έχουμε το υλικό για να το καταφέρουμε. Μετά την ήττα από τον Αστέρα Αρφαρών, χθες έπρεπε να κερδίσουμε.Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, αλλά σημασία είχε η νίκη και ειδικά όπως ήρθε στο τελευταίο λεπτό.

Έχουμε πολλούς τραυματισμούς έμπειρων και βασικών παικτών, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στο Θανάση Κωστέα που λογικά θα μείνει έξω για καιρό και θέλαμε να του την κάνουμε δώρο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.