- Διαφήμιση -

Ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών, Κώστας Λυμπερόπουλος, μίλησε στο SportsPlus για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του με 3-4 απέναντι στον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Ο ικανότατος προπονητής μίλησε στο SportsPlus και απάντησε στις ερωτήσεις μας:

- Διαφήμιση -

Αρχικά στην ερώτηση για το τι κρατάει από το χθεσινό ματς, απάντησε:

“Κρατάω μόνο τη νίκη και την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουν το ματς σε δύσκολες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες. Είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά τα παιδιά κατάφεραν και πήραν τη νίκη.”

Στο αν ειναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των 4 βαθμών, είπε: “Είχαμε δύο εκτός έδρας ματς απέναντι σε Κυπαρισσία και Απόλλωνα Πεταλιδίου. Και στα δύο στοχεύαμε στη νίκη, αλλά σε σχέση με τη δυσκολία των παιχνιδιών, είμαι ικανοποιημένος από τους 4 βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει.

Για το μέλλον: “Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες για να επανέλθουν οι τραυματίες μας και να δεθεί η ομάδα ακόμη περισσότερο μέσα από την προπόνηση. Άλλωστε είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αρκετά παιδιά που ήρθαν στην ομάδα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και πρέπει να βρούμε τη χημεία μας.

Θεωρώ ότι σε 15 ημέρες θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με τώρα, καθώς θα έχουμε κάνει τις απαραίτητες προπονήσεις.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.