- Διαφήμιση -

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ολυμπιακός Ανάληψης και Πανθουριακός, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ο Πανθουριακός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση με το Χαρλέπα να κάνει ωραία κίνηση από αριστερά και να γυρίζει τη μπάλα στον Κυριάκο Πουλάκο, ο οποίος με προβολή νίκησε τον Κατσίποδα για το 0-1 στο 20ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ένα εκπληκτικό σουτ του Καλογερόπουλου στο 40′, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Μάλιστα 2 λεπτά αργότερα έχασαν τρομερή ευκαιρία για την ολική ανατροπή καθώς η κεφαλιά του προωωθημένου στη φάση, Παυλάκου, πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός και οι δύο ομάδες έμειναν φυσιολογικά στο 1-1. Ο Ολυμπιακός Ανάληψης έφτασε τους 4 βαθμούς ενώ ο Πανθουριακός τους 3, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σημερινό παιχνίδι παρακολούθησε από τον πάγκο της ομάδας του, ο ισχυρός άνδρας του Πανθουριακού, Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Οφείλουμε να αναφέρουμε την άριστη φιλοξενία προς τη φιλοξενούμενη ομάδα αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους του αγώνα (γιατρό, παρατηρητή, διαιτητές, ΜΜΕ) από τη διοίκηση των γηπεδούχων.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Κακογιάννης, Ξυδιάς (73′ Θεοδοσόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (87′ Γιαννόπουλος), Σταματόπουλος (16′ λ.τ. Τσώνης), Καλογερόπουλος, Κρεμμύδας, Παυλάκος, Παπαδόπουλος.

Πανθουριακός (Μαυρέας): Λίβας, Κακαλής, Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Παπαγεωργίου (70′ Παντσιώτη), Λιόλιος, Χαρλέπας (88′ Λυμπερόπουλος), Διαμαντής (70′ Εμμανουήλ), Πουλάκος(92′ Μάραντος), Ράπτης (46′ Μπαλαούρας), Οδεμισιώτης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.