- Διαφήμιση -

Την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση της ομάδας του και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας, είχε ο προπονητής της Καλαμάτα BC, Παύλος Νώντας, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΣ Γαργαλιάνων το οποίο βρήκε τους “μελανόλευκους” νικητές με το ευρύ 87-37(δεκ 18-7, 53-21, 80-28, 87-37).

Η εικόνα της ομάδας ήταν γι ακόμη μια φορά πολύ καλή, έστω κι αν την χωρίζει μια κατηγορία με τους Γαργαλιάνους, δείχνοντας ότι κινείται στο σωστό δρόμο ενόψει του αγώνα στην Πάτρα με την ΕΑ Πατρών. Αλλωστε, όπως έχουμε γράψει και όπως πολλοί πιστεύουν, η ομάδα της Καλαμάτας είναι η πιο ισχυρή στη μετά Ποσειδώνα εποχή έχοντας τις προϋποθέσεις να φανεί ανταγωνιστική στη Γ εθνική αλλά και να φτάσει στην πολυπόθητη εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Νώντας χρησιμοποίησε τους: Σαραντόπουλο 6, Πολίτη 6(1), Μπούσι 6, Τσικούρη 18(4), Τόσκα 2, Φραγγέα 7(1), Καλογερόπουλο 8, Περρωτή 5(1), Νάκη 8(2), Σκοπέτο, Μπάκα 2, Σαλάι 19(2), Πετρίδη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.