- Διαφήμιση -

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τις προσφυγές των Χανίων, του Απόλλωνα Πόντου και της Κέρκυρας, καθώς και τις παρεμβάσεις οκτώ ομάδων.

Το αποτέλεσμα που θ’ ανακοινωθεί θα καθορίσει τη διάσταση που θα λάβει η αναδιάρθρωση τη νέα αγωνιστική σεζόν.

- Διαφήμιση -

Η σχετική απόφαση απ’ το Διαιτητικό Δικαστήριο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως είναι γνωστό εκ των προτέρων. Ούτως ή άλλως το ζήτημα, απασχόλησε πρόσφατα και τη Βουλή, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να τοποθετείται σχετικά, καθώς ανέφερε ότι και ο ίδιος περιμένει τις ανακοινώσεις του δικαστηρίου προκειμένου να αποφασιστεί στη συνέχεια κατόπιν διαβούλευσης πώς και με τι τρόπο θα προχωρήσει, αν αυτό συμβεί, η αναδιάρθρωση.

Αυτή τη στιγμή, όπως είναι γνωστό, θα είναι 18οι ομάδες στην Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα σεζόν ενώ το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να καταργηθεί η Φούτμπολ Λιγκ και να γίνουν δύο όμιλοι των 16 στην Σούπερ Λιγκ 2.

Κατά συνέπεια το αποτέλεσμα ενδιαφέρει πάρα πολύ, αφού είναι δεκάδες οι ομάδες που περιμένουν να μάθουν τα νεότερα για το τι θ’ αποφανθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο…

athlitiko.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.