- Διαφήμιση -

Από την σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ.Σ. και μελών της ομάδας μας, καθώς και του προέδρου της τοπικής μας Κοινότητας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο, στην αίθουσα «Π. Φωτέας» του Διοικητηρίου.

Θέμα της επίσκεψης ήταν το Γήπεδο καθώς και η γνωριμία του με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

- Διαφήμιση -

Ενημερώσαμε τον Κο Αντιπεριφερειάρχη για το πόσο σημαντικό είναι για την Ιστορική μας ομάδα, για το χωριό μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή η πραγματοποίηση της ανακατασκευής του γηπέδου το οποίο θα την αναβαθμίσει. Εκθέσαμε τις προτάσεις-σκέψεις μας και τα οφέλη που θα υπάρξουν από το συγκεκριμένο έργο καθώς και την ταλαιπωρία που υφίσταται η ομάδα τα τελευταία χρόνια παίζοντας “πάντα Εκτός Έδρας”.

Με την σειρά του ο Κος Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε πως ένα τέτοιο έργο όντως θα αναβαθμίσει την γύρω περιοχή. Πρόσθεσε πως τέτοια έργων αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σημαντικά για την άθληση της νεολαίας. Το γήπεδο Πλατέος είναι σε καλό δρόμο και θα υπάρξουν θετικά νέα. Ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον Ιστορικό Ατρόμητο Πλατύ.

Ως νέο Δ.Σ. αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Κο Στάθη Αναστασόπουλο για την υποδοχή και την ενημέρωση που μας παρείχε.
Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα μας!!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.