- Διαφήμιση -

Με νίκη ξεκίνησε τη σεζόν ο ενισχυμένος και φιλόδοξος Εθνικός Μελιγαλά καθώς επικράτησε με 3-1 του αξιόμαχου Παπαφλέσσα Χώρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρατζούλια στο 19′. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με μακρινό σουτ του Μπάρκα.

Το γεγονός αυτό αντί να αγχώσει, πείσμωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με τέρματα του Σαραντόπουλου στο 52′ και του Δαλκαφούκη στο 63′.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Μπασιλάρη.

Εθνικός Μελιγαλά (Πολίμος): Αργυρόπουλος, Διακουμάκος, Μακρής, Φέστας, Δαλκαφούκης (89′ Ζύλφο), Σαούτης, Κανελλόπουλος (83′ Ροβολής), Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος, Λάγιος, Ρουμελιώτης (65′ Ράτσεφ).

Παπαφλέσσας Χώρας (Ανδρώνης): Αλεξανδρόπουλος, Αναστασόπουλος (65′ Τσόπελας), Γκεβόρι, Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος, Ε. Τσέρτος, Ndoci (46′ Κανελλόπουλος), Δημόπουλος, Ρουσσόπουλος, Α. Τσέρτος, Μαρκόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.