- Διαφήμιση -

Σε ενα συναρπαστικό ματς τόσο από πλευράς θεάματος όσο και εξέλιξης, ο Ακρίτας Κορώνης επιβλήθηκε του ΠΑΟ Καλού Νερού με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Μουντζούρης, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ των γηπεδούχων.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 9ο λεπτό για να ισοφαρίσει στο 29′ ο Σπυρόπουλος. Στο 53′ ο Δασκαλάκης έβαλε μπροστά την ομάδα της Τριφυλίας αλλά ο Μουντζούρης “πήρε ξανά το όπλο του” και με δύο τέρματα, στο 72′ και το 85′ αντίστοιχα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Βανικιώτη.

Ακρίτας Κορώνης (Τσίκινης): Σταθάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Α. Κουτσουμπός, Υμεράσι, Τσάνι, Μέρκουρης (95′ Τσιριγώτης), Τσιμικλής, Μάραντος (74′ Πέτσι), Μουτζούρης, Σταμάτης (65′ Κρητικάκης).

ΠΑΟ Καλού Νερού (Παναγόπουλος): Παλικέστι, Μιχαλακόπουλος, Μουζής (89′ Σταματόπουλος), Αριδάς, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Κυριακούλης (68′ Κουρουβάνης), Κορμπής, Σπυρόπουλος (34′ λ.τρ. Μπεγέτης), Δεμπεγιώτης, Δασκαλάκης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.