- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο και πανάξιο με βάση την εικόνα του ματς, πέτυχε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας περνώντας από το Σταύρος Παπαδόπουλος επικρατώντας με 1-3 του Πανθουριακού.

Οι Τριφύλιοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση ένα διάστημα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν οι γηπεδούχοι απείλησαν με Κάνιστρα και Λαθύρη.

- Διαφήμιση -

Γενικά το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου ήταν “πιο ομάδα” και δε βασιζόταν αποκλειστικά στις εμπνεύσεις των ικανότατων μεσοεπιθετικών του όπως έπραξε αντίστοιχα η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα.

Το σκορ άνοιξε με κοντινό σουτ στο 7ο λεπτό ο Μπουρλάκης, με τον ίδιο παίκτη να κάνει με κεφαλιά το 0-2 στο 52ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίνγκα για χέρι του Μπουρλάκη μετά από κόρνερ του Μίνγκα (διαμαρτύρονται και μάλλον δικαιολογημένα πως δεν υπήρχε κόρνερ στη φάση οι φιλοξενούμενοι).

Στο 72′ ο Κωνσταντόπουλος πήρε το ριμπάουντ από το δικό του σουτ που βρήκε στο δοκάρι του Κόκκαλη και προ κενής εστίας, τελείωσε την υπόθεση νίκη, κρατώντας την ομάδα της Κυπαρισσίας στο κόλπο της ανόδου και βάζοντας δύσκολα στον Πανθουριακό, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα πάει στη Μεσσήνη για το ντέρμπι με τον Πάμισο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Μπουρίκα και Τσίρμπα.

Πανθουριακός (Μαυρέας): Κόκκαλης, Δημητρίου, Παπαγιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Λαθύρης, Τρίψας, Κάνιστρας, Μινγκας, Σπυρόπουλος.

ΑΟ Κυπαρισσίας (Φωτόπουλος): Παππάς, Ανδρουτσής, Χριστόπουλος, Μιτροφ, Μπουτσικακης, Καμαρινός, Σπυρόπουλος, Γεωργιοπουλος, Μπουρλάκης , Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.