- Διαφήμιση -

Ειλικρινά κάθε φορά απορώ και περισσότερο με τα κριτήρια που κάποιος διαιτητής ανεβαίνει κατηγορίες. Ο κ.Κουτσαναστάσης λοιπόν ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Σπάρτη – Ερμιονίδα για τον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το προηγούμενο Σάββατο ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε το ανεπανάληπτο στον αγώνα Ακρίτας Κορώνης – Α.Ε. Μάνης. Αμφότερες οι ομάδες συμφώνησαν πως ο διαιτητής ήταν τραγικός και έκανε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, ροντέο.

- Διαφήμιση -

Πως λοιπόν αυτός ο διαιτητής ορίζεται μέσα στην εβδομάδα για αγώνα παραπάνω κατηγορίας όταν και στο νομό μας δε θυμάμαι να έχει παίξει παιχνίδι υψηλής βαρύτητας; Αν ήταν μεμονωμένο το περιστατικό, προφανώς δε θα υπήρχε ζήτημα. Υπάρχει όμως ολόκληρη λίστα με παιχνίδια στα οποία ο κ. Κουτσαναστάσης έχει γίνει πρωταγωνιστής με τα σφυρίγματα και τις αποφάσεις του. Κι όμως, ανεβαίνει κατηγορίες και διευθύνει παιχνίδια Γ’ Εθνική. Τι να πω, μπορεί να μη ξέρω εγώ να κρίνω σωστά ένα διαιτητή.

Βοηθοί του θα είναι η Σοφία Αθανασοπούλου και Μάριος Καρβούνης, αμφότεροι ικανότατοι και δικαίως προαχθέντες.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.