- Διαφήμιση -

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο στη φετινή Α’ Τοπική και με 13 αγωνιστικές να απομένουν, τα πάντα είναι ανοιχτά. Πριν περάσουμε σε κάθε “μνηστήρα” ξεχωριστά, ας δούμε τη βαθμολογία μετά από 17 αγώνες.

  1. Απόλλων Καλαμάτας 39
  2. Πάμισος 39
  3. Πανθουριακός 36
  4. Α.Ο. Κυπαρισσίας 35

Απόλλων Καλαμάτας

- Διαφήμιση -

Η μοναδική αήττητη ομάδα είναι αυτή του Απόλλωνα Καλαμάτας. Παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, έχει κερδίσει το σεβασμό από φίλους και εχθρούς και στον τρίτο χρόνο της παρουσίας του Τάκη Σακελλαρόπουλου στον πάγκο, η ομάδα μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για το βήμα παραπάνω. Ήδη έχει παίξει ένα ντέρμπι για το δεύτερο γύρο και στις δύο προσεχείς αγωνιστικές αντιμετωπίζει τους έτερους δύο μνηστήρες, δύο ματς στα οποία θα κριθούν σίγουρα πολλά. Το πρόγραμμα μετά γίνεται πιο βατό για τους Καλαματιανούς, οι οποίοι στρέφουν την προσοχή του στα δύο προσεχή ντέρμπι.

Πάμισος

Πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων το φετινό επίτευγμα των “Νησιωτών” και η φετινή τους πορεία, με κορμό που βασίζεται στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Γιώργος Καλόμαλος συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά που είχε παρουσιάσει στη Σπερχογεία και παρουσιάζει στο φίλαθλο κοινό της Μεσσηνίας ένα σύνολο με ξεκάθαρη επιθετική φιλοσοφία. Η επόμενη τετράδα αγώνων θα καθορίσει αρκετά καθώς αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Μελιγαλά εκτός έδρας, τον Απόλλωνα εντός, τον Ολυμπιακό Ανάληψης στην κοινή τους έδρα και τον Πανθουριακό στη Μεσσήνη. Επίσης πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως όλα τα ντέρμπι τα έχει στην έδρα του.

Πανθουριακός

Αναμφισβήτητα ήταν ο βασιλιάς της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με την προσθήκη των Μίνγκα, Λαθύρη και Κάνιστρα να υπόσχεται λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα που έχει χτιστεί με αυτοσκοπό την άνοδο θέλει τις νίκες με Εράνη εντός και Αβία εκτός πριν τη δυάδα ντέρμπι με Πάμισο εκτός και Α.Ο. Κυπαρισσίας εντός.

Α.Ο. Κυπαρισσίας

Ένα φοβερό σερί τρέχει η ομάδα της Τριφυλίας μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, με το οποίο κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικεί ξανά το πρωτάθλημα, το οποίο ήταν ο στόχος της ομάδας από το καλοκαίρι. Ο Ηλίας Φωτόπουλος αναμόρφωσε την ομάδα και με ένα πολύ πλούσιο τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα ρόστερ, φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα εκτός έδρας και στόχος είναι μόνο η νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή. Μειονέκτημα πέρα από τη διαφορά 4 βαθμών από την κορυφή, το γεγονός πως όλα τα ντέρμπι τα έχει εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα των ντέρμπι

18η αγωνιστική: Απόλλων – Α.Ο. Κυπαρισσίας

19η αγωνιστική: Πάμισος – Απόλλων

20η: Πανθουριακός – Α.Ο. Κυπαρισσίας

21η: Πάμισος – Πανθουριακός

23η: Πάμισος – Α.Ο. Κυπαρισσίας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.