- Διαφήμιση -

Εντελώς διαφορετική πορεία από εκείνη της ανδρικής ομάδας διαγράφει η Κ-17 της Καλαμάτας, η οποία πανηγύρισε ακόμη μια νίκη. “Θύμα” της αυτή τη φορά ήταν η αντίστοιχη ομάδα του Ιάλυσου την οποία κέρδισε με 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 40 ο Παυλή με σέντρα σουτ από αριστερά, για να κάνει το 2-0 με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ρονάλντο Κανανάι. Στο 80′ ο ίδιος παίκτης έδωσε την ασίστ στο Ρουμελιώτη για το 3-0 ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με το σουτ του Αναγνώστου στο 83′ στο τελικό 3-1.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Καρβούνη και Μπουρίκα

Καλαμάτα (Κουρεντζής): Κουμπαρούλης, Ψυχογιάννης, Παυλής, Σκοπέτος, Μυστριώτης, Παναγιωτόπουλος, Σερπάνος, Ακριστινέϊ (89′ Κανανάϊ Κλ.), Ρουμελιώτης (86′ Μουζάκης), Ρονάλντο Κανανάϊ, Δικαιουλάκος (76′ Δρούγας)

Ιάλυσος Ρόδου: Σιαρπέτης, Πετράς, Σαράντης, Κιλάσιν, Μαντίκος (50′ Κωνσταντινίδης), Ουγιανικ, Λιάμης, Μουράτι (70′ Σαββάκης), Αναγνώστου, Αρίφι (74′ Σκουλούκας), Καρδούλιας (50′ Λεωνίδου).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.