- Διαφήμιση -

Ύστερα από ένα μακρύ σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, συγκεκριμένα έξι ήττες και ισοπαλίες, ο Εθνικός Μελιγαλά επικράτησε του Τέλου Άγρα, με 1-0, επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών και εξασφαλίζοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Σάκης Σαραντόπουλος στο 66′, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, κι ενώ το συγκρότημα του Παναγιώτη Πολίμου είχε χάσει μεγάλες ευκαιρίες με Ρουμελιώτη(τετ α τετ χαμένο στο πρώτο μέρος) και Λάγιο(σουτ κοντινό έσωσε ο πορτιέρο του Άγρα στην επανάληψη). Φάσεις είχαν και οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν, γι ακόμη μια φορά, τη βελτίωσή τους αλλά και το πάθος που τους χαρακτηρίζει ως ομάδα και το οποίο θα αποτελέσει μέρος της αντεπίθεσής τους στη συνέχεια.

- Διαφήμιση -

ΕΘΝΙΚΟΣ(Πολίμος):Λίβας, Φέστας, Μακρής, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Σαραντόπουλος(91′ Καλογερόπουλος), Καρατζούλιας, Ρουμελιώτης(63′ Καλύβας), Λάγιος, Λυμπερόπουλος(77′ Διακουμάκος).

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ(Μπλέτσας):Λάππας, Μπολούν, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Ακασού, Μούσα, Τάρλεφ(76′ Λακριντής), Τηλεμάχου(62′ Αναστασόπουλος), Μπανζιο, Κάππος, Μαρκόπουλος(46′ Αλεξανδρόπουλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.