- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου η Α.Ε. Μάνης επικράτησε με 3-2 του Παμίσου στο γήπεδο του Κάμπου το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι φιλοξενούμνοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Βαγγέλη Κουλόπουλο αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε ισόπαλοι στην ανάπαυλα χάρη σε τέρμα του Γιάννη Χελά στο 33′.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος παίκτης με άλλα δύο τέρματα στο 47′ και στο 75′ έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα της Μάνης με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν απλά να μειώσουν με τον Αράπι στο 85ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κι έχασαν σωρεία ευκαιριών (ανάμεσα τους και 2 δοκάρια) και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση “γκρεμίζοντας” τους “Νησιώτες” από την κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Μιχαλόπουλο.

Α.Ε. Μάνης(Τάκης Δρούγας): Αντωνόπουλος, Χατζηαράπης, Πουλάκος, Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Δουρούμης, Τσουλάκος(72′ Σπυρέας Π.), Μπέρμπερη, Φετάχου(87′ Ντουράι), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς(93′ Καμπανάρος)

Πάμισος (Γιώργος Καλόμαλος): Τόσκα Ι., Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος(69′ Τόσκα Κ.), Ντίσα(82′ Καλογερόπουλος), Αράπι, Παπαδόπουλος, Μπόρχαν

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.