- Διαφήμιση -

Ο Χανδριναϊκός, κατάφερε να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας με 2-1 την Θύελλα Χαρακοπιού  στο Σουληνάρι για την 7η αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα των Γιώργου Καραμπάτσου, Πέτρου Νικητόπουλου, στον τέταρτο αγώνα εντός έδρας!

- Διαφήμιση -

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Στο 45′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Μουλιάτο να ανοίξουν το σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης (1-1) με τον Κακογιάννη, ο οποίος με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 75′ όμως ο Ορέστης Σαχινάι ήταν αυτός που έκανε το 2-1, γκολ που έμελλε να χαρίσει το υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα εκτός έδρας για την Θύελλα Χαρακοπιού, που μέχρι τώρα είχε το 3 στα 3 εκτός.

Χανδριναϊκός (Γιώργος Καραμπάτσος, Πέτρος Νικητόπουλος): Νικητόπουλος, Κότης, Κατσιγιάννης, Φ. Κοντός, Ρηγόπουλος, Πιχιγιόνι, Φλέσσας, Δαρσακλής (80′ Γιαννακόπουλος), Ορ. Σαχινάι (86′ Κ. Σαχινάι), Γιάνναρης (68′ Σκουφάκης), Μουλιάτος.

Θύελλα Χαρακοπιού (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Τσούλος, Ανδρεάδης, Ορφανός, Μαρκάκης, Κουτσολίας, Σκόθος (46′ Κακογιάννης), Διαμαντής, Στασινόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Π. Π. Βασιλογιαννακόπουλος, Π. Α. Βασιλογιαννακόπουλος , Κ. Σκούρα (66′ Γελαδάς).

Διαιτητής: Ν. Γκούμας / Βοηθοί: Δ. Τάγαρης-Π. Λιανός

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.