- Διαφήμιση -

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα της ΑΕΚ Καλαμάτας απέναντι στον Πανιώνιο με 4-1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 17ο λεπτό με προβολή του Παπαλάμπρου από την μικρή περιοχή μετά από εξαιρετική σέντρα του Παπαδέα.

Το 2-0 έγινε στο 35ο λεπτό μετά από σέντρα του Τσικρικά από αριστερά και ωραίο τελείωμα του Χριστόπουλου. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα ισχυριζόμενοι πως ο Τσικρικάς ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Ρακόπουλος μάλιστα ήταν εκτός εαυτού και τιμωρήθηκε με την κόκκινη κάρτα για εξύβριση του επόπτη.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι τελείωσε στο 58΄όταν η σέντρα σουτ του Κατσαρού κατέληξε στα δίχτυα του Αργυράκη.

Οι κυανέρυθροι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα αντέδρασαν και πίεσαν για ένα τέταρτο περίπου μετά το 3-0, καταφέρνοντας να μειώσουν με κοντινό σουτ του Στραβάκου.

Το τελικό 4-1 έγραψε ο Χρόνης μετά από ωραία ενέργεια του Ρούσεφ από αριστερά ο οποιος πέρασε και τον Αργυράκη και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Πέτρος Χιώτης): Αναστόπουλος, Πλαγιανός, Γερμάνης, Διπλάρης, Παπαδέας, Χρόνης, Χριστόπουλος (77′ Δημητρίου), Κουτουμάνος (88′ Αγγελόπουλος), Παπαλάμπρος (69′ Χρεββατόπουλος), Κατσαρός (82′ Rusev), Τσικρικάς.

Πανιώνιος Καλαμάτας (Γιώργος Μηλίτσης): Ρακόπουλος, Ψαρράς (48′ Αργυράκης), Γιάνναρης, Ηλιόπουλος (62′ Πραστέλλας), Γεωργακόπουλος, Π. Κώστας (65′ Καλόμαλος), Κοντοθανάσης, . Μ. Κώστας, Στραβάκος (88′ Γαλέας), Σεφεράσι, Καρούμπας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.