- Διαφήμιση -

Νέα νίκη για τον Πανθουριακό ο οποίος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄τοπικής επικράτησε στο γήπεδο της ΕΠΣΜ του Τσικλητήρα Πύλου με 3-0,με σκόρερς Μορέιρα, Τρίψα και Σπυρόπουλο.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα με την νίκη αυτή βρίσκεται στο -2 από την κορυφή με 20 βαθμούς, καθώς η Κορώνη με τον Απόλλων Καλαμάτας ήρθαν ισόπαλοι που είναι πιο πάνω από αυτόν, μόνο ο Πάμισος μπορεί να πιάσει κορυφή αν κερδίσει την Σπερχογεία στην έδρα του αύριο.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανθουριακός έχει να δεχθεί γκολ 10 αγώνες, κάτι που σημαίνει πως δεν δέχεται τέρμα για 900 λεπτά, στα αξιοσημείωτα επίσης πως λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Νίκος Κόκκαλης έπιασε πέναλτι του Σκαφιδά.

Από την άλλη η Πύλος με την ήττα αυτή έμεινε στην 14η θέση με 5 βαθμούς.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Στο 20΄ο Μορέιρα το 1-0 .

Στο 22΄ο Χρήστος Τρίψας το 2-0.

Και στο 38΄ο Σπυρόπουλος το 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Παπαγιανόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Φαβατάς(56΄Καράμπελας), Μορέιρα, Εμμανουήλ, Τρίψας(65΄Αθανασόπυλος), Κανελλόπουλος(60΄Μπαζάνης)Σπυρόπουλος(88΄Παντσιώτης)

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης, Ράτσεβ, Κ. Μέμα, Μαρκολέφας, Μεμουσάι(46’ Κουρεμπανάς), Ζάτσα(Μεμά Ζ.),Σ. Κοτσοβός, Δούνιας(28’ Ιλιάζι), Δέμπι, Σκαφιδάς(70΄Ράλλης) .

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.