Μαύρη Θύελλα: Η μητέρα των μαχών σήμερα στον Ασπρόπυργο, από χθες στην Αθήνα η αποστολή

57
- Διαφήμιση -

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της δίνει σήμερα το μεσημέρι η ομάδα της Καλαμάτας η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ασπρόπυργο στο ντέρμπι κορυφής. Οι μελανόλευκοι έχουν βαθμολογικό αβαντάζ δύο βαθμών και σε περίπτωση νίκης ή ακόμη και ισοπαλίας γίνονται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας κατέλυσε από χθες το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας ενώ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο των Σπάτων. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα τραυματισμών αλλά όλα δείχνουν πως άπαντες θα σφίξουν τα δόντια και θα παίξουν σε αυτό το ιστορικό ματς.

- Διαφήμιση -

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Κασωτάκης, Βούρας,  Τσόπελας, Φουάσης, Βασκόπουλο, Αλιατίδη, Αντωνιάδη, Χίλγκεν, Πέριτς, Πινδώνη, Μίνγκα, Γιόνδη, Ζαχαρόπουλος, Ψάνης, Μάρκοβιτς, Ζελέκου, Τάμπας, Λαθύρης, Κάρλος, Μπίζος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.