Μαύρη Θύελλα: Ευχές από πολλές μεσσηνιακές ομάδες για το σημερινό αγώνα

108
- Διαφήμιση -
Α.Ο. Διαβολιτσίου
«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α. Ο..Διαβολιτσίου εύχεται στην αγαπημένη όλων μας ομάδα της Καλαμάτας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο σημερινό κρίσιμο αγώνα που δίνει στον Ασπρόπυργο.

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχει το αποτέλεσμα που όλοι μας θέλουμε,που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β εθνική κατηγορία ,και που θα δικαιώσει τους κόπους όλων (παικτών, προπονητών, διοίκησης, φιλάθλων)»ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπημένη μας ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

 

- Διαφήμιση -

Πράσινα Πουλιά

«Οι Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας , οι προπονητές και το Δ.Σ ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με ένα καλό αποτέλεσμα στην ομάδα όλων των Μεσσήνιων την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ σήμερα στον Ασπρόπυργο !!!!!
???????????????????

ΑΕ Λογγάς

Οι άνθρωποι της ομάδας εκτός από ότι θα βρίσκονται στο γήπεδο για να στηρίξουν την Μαύρη Θύελλα, με ανακοίνωσή τους εύχονται καλή επιτυχία για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Πανιώνιος Καλαμάτας

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές εύχονται καλή επιτυχία στη Μαύρη Θύελλα και να γυρίσει πίσω πρωταθλήτρια.

Α.Ο. Πατίστα

«Ολα τα τμήματα της Ακαδημίας ΠΑΤΙΣΤΑ,το αντρικό τμήμα και ο προπονητής μας κ Νίκος Κακαλέτρης,εύχονται ολόψυχα στην αγαπημένη μας ομάδα την
Μαύρη Θύελλα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο σημερινό κρίσιμο αγώνα που δίνει στον Ασπρόπυργο.Όλοι μαζί για να την δούμε στην Β’ Εθνική».

Νέος Άρις

Η διοίκηση του Νέου Άρι με ανακοίνωση, αναφέρει: «Ευχόμαστε από καρδιάς σήμερα η Καλαμάτα να πετύχει τον σκοπό της και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Φέρε μας την άνοδο να τρελαθούμε Μαύρη Θύελλα».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.