Ολυμπιακός Καλαμάτας – Πανθουριακός 2-1: Νίκη παραμονής για τους ερυθρόλευκους

64
- Διαφήμιση -

Σε μια σπουδαία επικράτηση με 2-1 απέναντι στον Πανθουριακό έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό σε 4 τους βαθμούς της διαφοράς της από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε στο 15ο λεπτό όταν η σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Αλεξανδρόπουλος ξεγέλασε το Σταθά και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό με αυτογκόλ του Ζέππου μετά από σέντρα του Κοστρίβα από δεξιά.

- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί πριν τη λήξη του ημιχρόνου με κεφαλιά του Σκιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με συνέπεια να παραμείνει το 2-1 και να πανηγυρίσουν οι ερυθρόλευκοι μια σπουδαία νίκη.

Ολυμπιακός Καλαμάτας: Αντωνόπουλος, Μπαζάνης(56΄Τσαναλία), Γαβράς, Σκιάς, Θεοδώρου, Ζέππος, Σαραντόπουλος(69΄Κορομηλάς), Μπέρμπερη, Γιαννουκάκης(86΄Μπούνας), Αλεξανδρόπουλος, Τσούνι(16΄Μάλαμας Κ. λ.τ.)

Πανθουριακός: Σταθάς, Κοστρίβας, Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Ζώτος, Οδεμισιώτης, Ρουμελιώτης(55΄Μερκούρης), Μπιτσάνης, Κανανάι(77΄Αντωνίου)

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.