Ανδρούσα – Α.Ε. Αβίας 0-1: Σπουδαίο διπλό και τώρα τελικός παραμονής με Ολυμπιακό Ανάληψης

61
- Διαφήμιση -

Σε μια πολύτιμη νίκη(τη δεύτερη της στο πρωτάθλημα) έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Αβίας, επικρατώντας εκτός έδρας με 0-1 της δυνατής Ανδρούσας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 42ο λεπτό με αυτογκολ του Υμεράσι.

Πέρα από το γκολ, και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν όμως να τις μετουσιώσουν σε γκολ και έτσι παρέμεινε το 0-1, το οποίο δίνει σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στο συγκρότημα του Διονύση Πουλή.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα το προσεχές Σάββατο η ομάδα του Κάμπου δίνει ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς καθώς υποδέχεται στο γήπεδο του Κορδία τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο οποίος βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμου και μόλις 2 πάνω από την ομάδα της Αβίας, οπότε με πιθανή νίκη η Αβία κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Ανδρούσα: Κατσίποδας, Τριανταφυλλίδης(60΄Θεοδωσόπουλος), Κακογιάννης, Υμεράσι, Καλογερόπουλος Α., Βλαχόπουλος, Χαρμπίλας(71΄Κάλλας), Βασιλογιαννακόπουλος, Καλογερόπουλος Γ., Διαμαντής, Μπάλας

Α.Ε. Αβίας: Μάρης, Καρδάσης Α., Λυκουρέζος, Αλντέσκου(53΄Γεωργαντάς), Αποστολίδης, Καρδάσης Γ., Καρδάσης Π., Κορμπής Δ., Κορμπής Κ., Γιαννέας, Γεωργίκος(87΄Γεωργουλέας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.