Τσικλητήρας Πύλου – Ολυμπιακός Ανάληψης 0-1: Τεράστιο διπλό για τους ερυθρόλευκους

51
- Διαφήμιση -

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στην Πύλο, όπου ο Ολυμπιακός Ανάληψης επιβλήθηκε με 0-1 του Τσικλητήρα Πύλου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Αντωνίου με σουτ στο 30ο λεπτό. Με αυτό το διπλό ο Ολυμπιακός Ανάληψης πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πήρε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, με μεγαλύτερες τα δύο δοκάρια, στο 55΄με το Σούλα και στο 75΄με το Σεφεράσι, με αποτέλεσμα να υποστεί μια ήττα εκτός προγράμματος.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Τζιαμουράνη και Τζεμαλάι.

Τσικλητήρας Πύλου: Ντουγέρογλου, Καγιανάς(30΄Μεμά λ.τ.), Γεωργιάδης, Σεφεράσι, Παπαγεωργίου Ν., Παπαγεωργίου Γρ., Ιλιάζι(65΄Κοτσοβός), Τρίψας Ι., Τρίψας Χρ., Σούλα, Διακουμής

Ολυμπιακός Ανάληψης: Τσούλος, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Ανδρεάδης Α., Κατσίποδας, Γιαννόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μυστριώτης(65΄Παναγιωτόπουλος Μ.), Αντωνίου(70΄Πατσιώτης), Γεωργιόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.