Α.Ο. Διαβολιτσίου – Ομόνοια 7-0: Φινάλε στον πρώτο γύρο με θρίαμβο για τους πρωτοπόρους

78
- Διαφήμιση -

Την πιο ευρεία νίκη της σεζόν φύλαγε για το φινάλε του πρώτου γύρου η ομάδα του Διαβολιτσίου, η οποία έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στην Ομόνοια με 7-0.

Η Ομόνοια κατάφερε να είναι ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, στο οποίο το σκορ ήταν 1-0, χάρη στο γκολ του Τζανετέα στο 15ο λεπτό με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα ήταν καταιγιστικό και σημείωσε άλλα 6 τέρματα, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην Ομόνοια.

Το 2-0 έκανε στο 46ο λεπτό ο Ζάκκας με σουτ μετά από σέντρα του Λιόλιου, ενώ στο τρίτο τέρμα ο Ζάκκας έδωσε την ασίστ στον Κουλόπουλο, ο οποίος πέτυχε το τέρμα με κοντινό πλασέ.

Στο 70ο λεπτό ο Ζάκκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου ενώ στο 75΄ο Κάνιστρας έγραψε το 5-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 82ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς(και πρώτος σκόρερ) Γιάννης Καλογερόπουλος σκόραρε στο ντεμπούτο του με σουτ μετά από ασίστ του Εμμανουήλ, ενώ το τελικό 7-0 πέτυχε στο 90ο λεπτό ο Σταματελόπουλος με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρέκκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μπουρίκα.

Α.Ο. Διαβολιτσίου: Κωνσταντακόπουλος, Μπαλόπουλος, Μπαστακός, Τζανετέας, Γεωργιόπουλος, Λιόλιος, Κρεμύδας, Πιτσιλής(68΄Εμμανουήλ), Ζάκκας(68΄Σταματελόπουλος), Παλιάς(60΄Καλογερόπουλος), Κουλόπουλος(65΄Κάνιστρας)

Ομόνοια: Κατσαρέας, Οικονομόπουλος, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Μπάλλας, Φέστας, Πεϊδης, Τάφα(60΄Τζανετάκος), Ροβολής(85΄Γιαννέλης), Κουρούσιας(60΄Πικιός), Κουλουμπός(80΄Μπλέτσας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.