Σημαντική νίκη για την Καλαμάτα B.C. απέναντι στο Ληξούρι

47
- Διαφήμιση -

Μια σημαντική νίκη(την τρίτη της συνεχόμενη εντός έδρας) πέτυχε η ομάδα της Καλαμάτας B.C. απέναντι στο Ληξούρι. Στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Μεσσήνης λόγω του σπασμένου ταμπλό στην Τέντα, τα πάντα κρίθηκαν στο καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο της Καλαματιανής ομάδας, στο οποίο είχε επιμέρους σκορ 28-15 και έβαλε τα θεμέλια της νίκης.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας της Καλαμάτας ήταν ο Γκοντόπουλος, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Κοντόπουλος, Μπάκας, Καλογερόπουλος και Γιαννουκάκης. Άπαντες όμως έβαλαν το λιθαράκι τους για μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία.

- Διαφήμιση -

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΛΗΞΟΥΡΙ 69-62

Διαιτητές: Μαγκουνής-Τεφτίκης

Δεκάλεπτα: 14-15, 32-34, 60-49, 69-62

Καλαμάτα (Νώντας): Μιχόπουλος 3 (1), Τζιλιάνο, Γκοντόπουλος 18 (3), Πέζος, Σιδέρης, Μαθιόπουλος, Γιαννουκάκης 9, Μπάκας 11, Καλογερόπουλος 11, Κοντόπουλος 15 (1)

Ληξούρι (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 7 (1), Ανδρικόπουλος 10 (1), Λαμπρόπουλος 8 (1), Σαρίκας 16 (2), Συνοδινός, Ιωακειμίδης, Μαρούλης 8, Τρυφωνόπουλος 6, Αναστασάκης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.