Αγώνας – παρωδία σε γήπεδο χωράφι (Φωτογραφίες)

126
- Διαφήμιση -

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Μεσσήνης δύο από τις καλύτερες ομάδες της Β΄Τοπικής, η Ακαδημία Παμίσου και ο Πανιώνιος Καλαμάτας. Για την ιστορία η Ακαδημία Παμίσου ήταν ανώτερη και επικράτησε με 3-1.

Το θέμα μας δυστυχώς δεν είναι αγωνιστικό, αλλά το πως οι αρμόδιοι φορείς δεν προστάτεψαν τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ο τίτλος παρωδία μπήκε ξεκάθαρα για αυτούς που επέτρεψαν να γίνει αυτό το ματς.

- Διαφήμιση -

Είναι δυνατόν να διεξάγονται αγώνες σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο(τρόπος του λέγειν); Η διαιτητική τριάδα μετά τους απαραίτητους ελέγχους είδε τη μπάλα να κάνει γκελ και να τσουλάει όσο ορίζει ο κανονισμός; Έκρινε το γήπεδο ασφαλές για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών; Η ΕΠΣ Μεσσηνίας ενημερώθηκε για την απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν εξ’αιτίας αυτού σε ποδοσφαιριστές;

Ήρθε η ώρα να μπει πάνω απ’όλους η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και αυτό να είναι αδιαπραγμάτευτο από όλους.

Υ.Γ. Σίγουρα υπήρχαν και άλλοι αντίστοιχοι αγωνιστικοί χώροι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Θα ήθελα όποιος έχει υλικό να το στείλει στη σελίδα και να δημοσιευτεί. Ας σταματήσουμε να σωπαίνουμε και ας απαιτήσουμε καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε κυρίες και κύριοι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο, ούτε εμείς οι δημοσιογράφοι, ούτε οι διαιτητές, ούτε οι παράγοντες.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.