- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα επικράτησε της Ηλιούπολης με 1-0 στο «Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας», για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Το γκολ για την «Μαύρη Θύελλα» σημείωσε ο Στρούγγης στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου και με αυτή την νίκη παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 37 βαθμούς και η Ηλιούπολη έμεινε στην 4η θέση με 19 βαθμούς.

- Διαφήμιση -

Το ματς

Η πρώτη φάση στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Νίλι να πιάνει το δυνατό σουτ στο 4΄, αλλά ο Ντόκιτς εκτινάχθηκε στη γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ.

Στην αντεπίθεση η Ηλιούπολη έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Καλαμβόκης βγήκε στην… πλάτη της άμυνας της Καλαμάτας, πλάσαρε τον εξελθόντα Κότσαρη κι έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 7′ ο Ντόκιτς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπακαγιόκο, ενώ στο 10′  και πάλι η Ηλιούπολη «άγγιξε» το 0-1  με τον Κότσαρη να κάνει μεγάλη επέμβαση στην καρφωτή κεφαλιά του Καλαμβόκη.

Από το 15′ και μετά κάπως έπεσε ο ρυθμός του ματς, με την Ηλιούπολη να δίνει χώρο στους γηπεδούχους και να ψάχνει μία καλή αντεπίθεση για να κάνει τη ζημιά.

Πέρασαν αρκετά λεπτά και συγκεκριμένα το ματς έφτασε στο 30′ για να σημειωθεί κάποια καλή φάση, με τον Παμλίδη να επιχειρεί με σουτ έξω από την περιοχή να σκοράρει. Η μπάλα, όμως, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντόκιτς.

Αρχικά ευκαιρίες και ύστερα… ένταση!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με «σπασμένα φρένα», έχοντας φάσεις εκατέρωθεν.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από πλευράς Καλαμάτας στο 47’, κερδίζοντας ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Ντιγκινί να εκτελεί απευθείας και τον Ντόκιτς να κάνει μια τρομερή εκτίναξη, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Ενώ, η Ηλιούπολη είχε τριπλή ευκαιρία στο 50’, ο Αλεξόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Κότσαρη να αποκρούει με το πόδι.

Στην επαναφορά ο Λάμτσε έκανε την προβολή και έδιωξε ξανά ο τερματοφύλακας της «Μαύρης Θύελλας», για να φθάσει η μπάλα στον Καλαμβόκη ο οποίος με την σειρά του έκανε και αυτός ένα σουτ και ο Στρούγγης απομάκρυνε μπροστά από την εστία.

Η συνέχεια του δεύτερου μέρους είχε αρκετές εντάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετές καθυστερήσεις, έχοντας ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός στο ματς και να μην δημιουργηθούν αρκετές προϋποθέσεις για τις ομάδες να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Ωστόσο, στο 80′ ο Καρανίκας υπέπεσε σε παράβαση, γλιστρώντας μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέφτοντας στα πόδια του Μουστακόπουλου, έδωσε πέναλτι στην Καλαμάτα. Με τον Ντιγκινί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Ντόκιτς να μπλοκάρει, αποτρέποντας έτσι τους γηπεδούχους από το να μπουν σε θέση… οδηγού!

Τρομερή κεφαλιά Στρούγγη, λύτρωσε την Καλαμάτα

Ενώ, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, δεν τα παράτησε και συνέχισε να ψάχνει το γκολ μέχρι το τέλος και το βρήκε στο 90′ + 4′ με τον Στρούγγη, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Καλαμάτα (Σπανός): Κότσαρης, Τζανακάκης (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Νίλι (75′ Αλγκαρανάζ), Ντιγκινί, Μόρσεϊ (75′ Μπαράλες), Μορέιρα (90+5′ Τσελεπίδης), Κατάλντι (61′ Μουστακόπουλος), Παμλίδης.

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας (85′ Β. Πολίτης), Αλεξόπουλος (85′ Μάνος), Μαυριάς, Θωμαΐδης, Βασιλούδης (65′ Μουντρίχας), Πατάπης, Λάμτσε, Καλαμβόκης (71′ Αλμέιδα), Μαϊδανός, Κρέτσι.

monobala

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.