- Διαφήμιση -

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που είχε μπει στα ραντάρ του Αστέρα από την περσυνή σεζόν καταλήγει φέτος να φοράει τα κιτρινόμαυρα..
Ανακοίνωση Δ.Σ:
Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Φλεσσα με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΑΟ Στενωσίας. Ο Ηλίας αγωνίζεται στο κέντρο και είναι το 10αρι που έλλειπε από την φαρέτρα του Αντώνη Τσουκαλά. Ο εξαιρετικός του χαρακτήρας και ικανότητές του ως ποδοσφαιριστής ήταν τα βασικά στοιχεία που ενεργοποίησαν την πρόταση από το τμήμα μεταγραφών με το που ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας του με την Στενωσιά. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου όπως  Πανιώνιο Καλαμάτας, Τέλλο Άγρα, Χανδριναϊκό, ΑΟ Φυτειάς, Ομόνοια, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Ασπρόχωμα, Εράνη, Κορώνη, Αβία, Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου και Ερασιτέχνες Καλαμάτας.
Ηλία σε καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας και σου ευχόμαστε υγιής ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες. 

Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την γειτονική Θύελλα Μερόπης, αύριο η ομάδα έχει ρεπό και τη Κυριακή 1/9 17:00 μπαίνει δυνατά στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν με πρώτο αγώνα αυτό του κυπέλλου.
Τέλος, ο μεταγραφικός σχεδιασμός φτάνοντας στο τέλος της υλοποίησής του θα μας επιφυλάξει μεταγραφή από το πάνω ράφι με παραστάσεις Α τοπικής..ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. 

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.