- Διαφήμιση -

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Γιάννη Μεϊμετέα (1996, θέση 2-3) και Άγγελο Αντωνόπουλο (1994, θέση 3-4).

Ο Μειμετέας αγωνιζόταν πέρσι στον Πήγασο Μάνης ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Δρομείς Τρίπολης και στον Ευκλή Καλαμάτας αλλά και στον ΓΣ Μεσσήνης, ενώ ο Αντωνόπουλος αγωνιζόταν πέρσι στον Πάμισο και έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Θουρία, την Καλαμάτα 80, τον ΓΣ Μεσσήνης και σε ομάδες της Πάτρας. Πρόκειται για δυο αθλητές με πάρα πολλές παραστάσεις στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στους οποίους ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

- Διαφήμιση -

Από εκεί και πέρα, ο πολύπειρος γκάρντ Δημήτρης Χαντζής έμεινε ελέυθερος από την Καλαμάτα 80 και θα συνεχίσει μαζί μας και την νέα χρονιά, ενω θα ακολουθήσουν ακόμα 1-2 στοχευμένες προσθήκες σε θέσεις όπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Παράλληλα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τα άτομα που ήταν στο περσινό ρόστερ και η διοίκηση ήδη συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας της με το μεγαλύτερο μέρος παικτών. Πιο συγκεκριμένα θα συνεχίσουν να φορούν τα «κιτρινόμαυρα» οι: 1) Λεωνίδας Αναστασόπουλος, 2) Διονύσης Φαρμάκης, 3) Παναγιώτης Μαρκόπουλος, 4) Παναγιώτης Ρούτσης, 5) Παναγιώτης Πλατάρος, 6) Παναγιώτης Κατσαμπάνης, 7)Χρήστος Πετρόπουλος 8) Γιώργος Κούτης, 9) Παναγιώτης Βλαχοδημητρόπουλος 10)Παναγιώτης Κατσούρος, 11) Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, ενώ στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν και οι γεννηθέντες το 2008, Νίκος Στεφάνου και Χρήστος Ζαρκινός, με τους 4 τελευταίους να αποτελούν και μια ισχυρή και καλοδουλεμένη βάση, με βλέψεις για μια καλή πορεία και διάκριση και στο πρωτάθλημα των εφήβων.

Τέλος, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Στέφανος Πατλάκας και Βασίλης Ζάγουρας οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.