- Διαφήμιση -

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Διαφήμιση -

                       Αντίστροφη μέτρηση για την Ανάβαση Τσακώνας

                 * άνοιξαν οι συμμετοχές * εργασίες βελτίωσης οδοστρώματος

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Μεσσηνία έχει ξεκινήσει! Στις 11-12 Μαΐου η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα διοργανώσει την Ανάβαση Τσακώνας, έναν αγώνα που γίνεται θεσμός και προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Οι συμμετοχές άνοιξαν την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου, για μια διοργάνωση που υπόσχεται και φέτος θέαμα και συγκινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την ΑΛΑΚ, εργασίες για βελτίωση του οδοστρώματος της διαδρομής, τοποθετούνται μπάρες και καθαρίζονται οι δρόμοι. Κοινός στόχος Περιφέρειας και ΑΛΑΚ είναι να αποκτήσει η διαδρομή μόνιμα υψηλά στάνταρ ασφαλείας με απώτερο στόχο να ενταχθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εκτός από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Ανάβαση Τσακώνας υποστηρίζουν οι Δήμοι Καλαμάτα και Οιχαλίας, τους οποίος ευχαριστεί η ΑΛΑΚ για την στήριξη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.