- Διαφήμιση -

Την παραίτησή του από τη διοίκηση της Καλαμάτας ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος.

Συγκεκριμένα μια μέρα μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος γνωστοποίησε την απόφαση του αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Η διαφορά φιλοσοφίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του εμβληματικού προέδρου Γιώργου Πρασσά είναι καταλυτική και μονόδρομος για την απόφαση μου».

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Μετά από ώριμη σκέψη και αντιλαμβανόμενος ότι έχω εξαντλήσει όλα τα προσωπικά μου περιθώρια ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η διαφορά φιλοσοφίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του εμβληματικού προέδρου Γιώργου Πρασσά είναι καταλυτική και μονόδρομος για την απόφαση μου.

Όλο αυτό το διάστημα που εργάστηκα στην τεράστια μαύρη θύελλα το έπραξα με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση παραμερίζοντας ακόμη και την προσωπική μου ζωή στο βωμό της μεγάλης προσπάθειας μαζί με τον πρόεδρο και το ποδοσφαιρικό δυναμικό για την άνοδο . Δεν θέλω να επεκταθώ και να αναλύσω τους λόγους που δεν μπορώ να συνεργαστώ πλέον γιατί σέβομαι απόλυτα τον μεγάλο ευεργέτη της μεσσηνιακής ομάδα Γιώργου Πρασσά και την ιστορική ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ .

Είναι χρέος μου να ευχαριστήσω αρχικά τον Γιωργο Πρασσά και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την αγάπη που με περιέβαλλε ,όλο το ποδοσφαιρικό και διοικητικό προσωπικό τους αγνούς και ένθερμους φιλάθλους που πασχίζουν να εκπληρωθεί το όνειρο τους , τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους της πόλης που ζουν και αναπνέουν για τη μαύρη θύελλα. Εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτή που θα κόψει το νήμα της πρωταθλήτριας ομάδας της Super League 2.

Με εκτίμηση ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ.

mikriliga

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.