- Διαφήμιση -

Μετά από έξι εβδομάδες, ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες χάρις στο 1-0 σήμερα επί της Καλαμάτας στο δημοτικό στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, όσον αφορά τον νότιο όμιλο της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 20’, όταν ο Φέκκας έκανε την μπαλιά στον Λεσάι κι αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κόβαλ. Στο 37’ η Καλαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Άλβες σέντραρε κι ο Πασάς έπιασε γυριστό σουτ, με τον Γαλάνη να αποκρούει. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Διαγόρας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως το δυνατό σουτ του Λεσάι, μετά από πάσα του Λούκιτς, μπλόκαρε δύσκολα ο Κόβαλ. Η ομάδα του νησιού μας έμεινε με δέκα παίκτες στο 92’ λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Μουντέ κι ο Γαλάνης δύο λεπτά αργότερα με εξαιρετική επέμβαση, ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στον Διαγόρα, μετά την πολύ καλή κεφαλιά του Κωνσταντινόπουλου.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης με βοηθούς τους Σαμοΐλη και Τσολακίδη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας, Ματίγιεβιτς, Δημητρίου, Νικόλης (70’ Τσάβος), Παπατόλιος, Μουντές, Λούκιτς (70’ Βολάκης), Φέκκας (83’ Ροντρίγκες), Λεσάι (83’ Δερμιτζάκης), Ταχματζίδης (60’ Σταματούλλας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Απόστολος Τερζής): Κόβαλ, Τζανακάκης, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Κάτσε, Κοζορώνης (46’ Κωνσταντινόπουλος), Άλβες (70’ Λόπεθ), Ελιβέλτο (61’ Κωτσόπουλος), Ακόστα (46’ Γρίβας), Πασάς.

rodiaki.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.