- Διαφήμιση -

Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στην Γ´ Εθνική σημείωσε η ομάδα μας επικρατώντας με μια ολοκληρωτική εμφάνιση 4-1 επί του Α.Ο. Πυλίου.

Συνδυάζοντας το θελκτικό ποδόσφαιρο με το επιθυμητό αποτέλεσμα και μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 21 έτη, η Εράνή πέτυχε τέσσερα πανέμορφα γκολ αποδεικνύοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο την εξαιρετική δουλειά που συντελείται σε όλα τα επίπεδα.

- Διαφήμιση -

Έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και πάγωσαν τα Φιλιατρά, καθώς ανέκτησαν το προβάδισμα με πλασέ του Δρόσου στο 9ο λεπτό.

Η αντίδραση της Εράνης ήταν ονειρική, καθώς όχι μόνο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει, αλλά το έπραξε βγάζοντας ένα τεράστιο «θέλω» για τη νίκη.

Στο 37ο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με μια συστημένη σέντρα στον επερχόμενο Φάκκη, οι ισορροπίες επανήλθαν.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ολική ανατροπή ήρθε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, έπειτα από σέντρα του Καραμπέτσου και γυριστή κεφαλιά του Καπλάνη.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισε το δεύτερο, με την Εράνη να σημειώνει ένα ακόμα γκολ βάζοντας σε ισχυρά θεμέλια την διαφαινόμενη επικράτηση της.

47 δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη ο Κωνσταντόπουλος τάισε εκ νέου τον Φάκκη, που με κοντινή προβολή διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καπλάνης που σκόραρε εκ νέου με κεφαλιά στο 84’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με το σφύριγμα της λήξης να φωτογραφίζει την «απόσταση» των δυο αντιπάλων, η οποία αποτυπώθηκε ανάγλυφα στο τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος (68΄Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος (91′ Λακριντής), Μπάρκας (91′ Σταθόπουλος), Σινάνι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος, Φάκκης (77′ Φλαριώτης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Κασέλης, Τζανουλίνος, Μούλας(53′ Λάντζιος), Μπριλάκης, Κότζα, Βουκουμάνοβιτς(53′ Καρακούσης), Λάλκοβιτς, Δρόσος, Τσιτσεκίδης(76′ Τσατσακλάς), Μέντης(46′ Χατζηνικολάου), Χατζηβασίλης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.