- Διαφήμιση -

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας διέλυσε την Καλαμάτα 80 με το εμφατικό 94-64 και είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα, μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο Μιχάλης Πελεκάνος έκανε μαγικά πράγματα στο κλειστό της Κυπαρισσίας… Ο σπουδαίος αθλητής πέτυχε 39 πόντους με 9 τρίποντα στήνοντας κυριολεκτικά ένα υπέροχο μπασκετικό πάρτι στο παρκέ. Άξιοι συμπαραστάτες οι Τσιρμπας, Τσαγκάνης, Κοσσάρας αλλά και ο Ηλίας Γιαννόπουλος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την ομάδα του Δίωνα.

Από την άλλη πλευρά, για το Καλαματιανό σωματείο, στοίχισε πολύ η απουσία του κορυφαίου αθλητή των “Λύκων”, του Άρη Σκοπέτου. Προσπάθησε ο ταλαντούχος Κωνσταντίνου και οι έμπειροι Αλεξανδρόπουλος, Κομπότης, όπως και ο νεαρός Μήλας, όμως στο γήπεδο τα πράγματα ήταν από νωρίς ξεκάθαρα. Ειδικότερα στην επανάληψη και ακόμη περισσότερα στο 4ο δεκάλεπτο ο Δίωνας έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Να πούμε ότι οι φιλοξενουμενοι παρουσιάστηκαν και χρησιμοποίησαν 9 παίκτες κάτω των 19 ετών και συγκεκριμένα 3 από το παιδικό, 5 εφήβους και 1 που είναι μόλις 19.

- Διαφήμιση -

Δεκάλεπτα 25-16, 45-31, 68-46, 94-64

Διαιτητές Δούβρης, Καρδαράς

Δίωνας (Θεόδωρόπουλος) :Τσίρμπας 8(2), Μπακογιάννης 5(1), Κίτσος 2, Πελεκάνος 39(9), Λαμπίρης, Τσαγκάνης 9(1), Γιαννοπουλος 11(1), Κοσσάρας 11(1), Μιχόπουλος 4, Μιχαλόπουλος 3, Αντωνόπουλος, Τσανίδης 3.

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας) : Μανιάτης, Μενύχτας, Τσιλίκας, Αλεξανδρόπουλος 11(1), Κωνσταντίνου 26(7), Γεωργακόπουλος 3(1), Μήλας 10(2), Φλώρος 2, Κομπότης 12, Νικολόπουλος, Πανταζής, Καραγιάννης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.