- Διαφήμιση -

Ο Αλεξέι Σίμοβιτς αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣ Γαργαλιάνων στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ αποτελεί το βασικότερο επιθετικό όπλο για το συγκρότημα του Αντώνη Κούτρη και ήδη δείχνει την τρομερή του ποιότητα.

- Διαφήμιση -

Μιλήσαμε με τον πρώτο σκόρερ της περσινής Γ’ Εθνικής και μας μίλησε για τη νέα του ομάδα.

Για τη νίκη στο τελευταίο αγώνα μας δήλωσε:
Ήταν το πρώτο ματς στους Γαργαλιάνους και αυτό το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με τους πρωτοπόρους που είχαν το απόλυτο των νικών, αλλά ήμασταν ομάδα και παλέψαμε για 40 λεπτά.

Θεωρώ πως προετοιμαστήκαμε τέλεια για το παιχνίδι και το βγάλαμε αυτό στο παρκέ. Επίσης, ήταν πιο εύκολο αυτό το ματς καθώς είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν να μας στηρίξουν και να γίνουν ο έκτος παίκτης μας. Μη ξεχάσω να αναφέρω πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας, Γιώργο, που είχε σοβαρό τραυματισμό.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη, καθώς και τους στόχους μας ανέφερε:

Η πρώτη μου εντύπωση είναι πως έχουμε πολύ καλή χημεία ως ομάδα. Από την πρώτη στιγμή είχα πολύ καλή υποδοχή από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τη διοίκηση. Είμαστε νεανική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε και αρκετή εμπειρία ώστε να μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα. Όλοι (προπονητικό επιτελείο και διοίκηση) προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ και πιστεύω ότι κάθε εβδομάδα θα παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι.

Οι στόχοι της ομάδας είναι να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω την πόλη και την ομάδα των Γαργαλιάνων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.