- Διαφήμιση -

Ο Άγγελος Γιαννής αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Α’ Τοπικής. Ο στόπερ με την έφεση στο σκοράρισμα (έχει πετύχει ήδη δύο γκολ στο πρωτάθλημα) μίλησε στο SportsPlus μετά τη νίκη της ΑΕ Μάνης επί του Μιλτιάδη.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την μεγάλη αυτή νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Για το παιχνίδι ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μπήκαμε με το σκεπτικό να το χαρούμε πιο πολύ, να δώσουμε τα πάντα και να παίξουμε για το συμπαίκτη μας τον Θοδωρή που τραυματίστηκε στο ζέσταμα.

Παρά τις απουσίες που είχαμε καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς με δύοτέρματα. Ισοφαριστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το βάλαμε κάτω, παλέψαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και καταφέραμε και κερδίσαμε.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Θοδωρή και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Θέλω επίσης να πω και περαστικά και γρήγορα στα γήπεδα στον Γεωργιόπουλο τον Διονύση, που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό.

Τώρα αφήνουμε πίσω αυτή την τεράστια νίκη και κατεβάζουμε τα κεφάλια γιατί την Κυριακή παίζουμε ένα διαφορετικό ματς, αλλά και πάλι δύσκολο. Οι στόχοι μας για φέτος είναι να είμαστε αγαπημένοι πρώτα απ’ όλα στα αποδυτήρια, να έχουμε ένα ωραίο κλίμα, και εντός γηπέδου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.