- Διαφήμιση -

Στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων Μεσσηνίας προκρίθηκε το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας μετά την επικράτησή του, με σκορ 74-49, επί της ομάδας των Εκπαιδευτηριων Μπουγά. Το ματς έγινε μπροστά σε εκατοντάδες παιδιά/ μαθητές των 2 σχολείων που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό της Τέντας.

Η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας, που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας- ΓΕΛ Κυπαρισσίας, δημιούργησε από νωρίς διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Κορυφαίος ο Μπαλόπουλος, από κοντά ο Χαντζής με τους Μπεκυρά και Μαρλαντή. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρονόπουλος, βοήθησαν κατά διαστήματα οι Σταμπολης και Κουράνος.

- Διαφήμιση -
Η οομάδα των Εκπαιδευτηριων Μπουγά

Εκπαιδευτήρια Μπουγά 49

4ο ΓΕΛ Καλαμάτας 74

Διαιτητές Ρίζος, Βούλγαρης

8λεπτα: 11-23, 29-43, 40-62, 49-74

Εκπαιδευτήρια Μπουγά (Πλάγος) : Ματθιόπουλος 4,Σταμπολης 8(2), Χρονόπουλος 29(4), Κουράνος 6(2), Σοφιανός 2, Γκαρσία, Μπουρής, Μερκο, Πετρούλιας

4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Παπαθωμόπουλος) : Μαρλαντής 8, Τζοβάρας 2, Μπεκυράς 7(1), Μπαλόπουλος 33(4), Πολίτης, Τσακαλάκος Α 2, Πλεματιάς 4, Ρουντζούνης 2, Χαντζής 16, Μπίρος, Τσακαλάκος Στ, Γεωργουδιός

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.