- Διαφήμιση -

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας έκανε το καθήκον του, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κόρινθο, την οποία και νίκησε με σκορ 75-69 και πάει στην Πάτρα, την τελευταία αγωνιστική, με μοναδικό στόχο το διπλό που θα τον φέρει στα play off ανόδου. Όλη η σεζόν θα κριθεί στην Αχαΐα για την ομάδα του Γιώργου Διαμαντόπουλου που σε περίπτωση ήττας θα κληθεί να λάβει μέρος στα play out.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την ισχυρή και επικίνδυνη Κόρινθο- την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Καλαμάτα 80 και θέλει μόνο νίκη για να μην μπλέξει σε σενάρια- στο πρώτο μέρος όλα έδειχναν ντέρμπι. Οι δύο ομάδες βαδιζαν μαζί στο σκορ (17-17 στο 10′ και 37-38 στο ημίχρονο) όμως το ξέσπασμα της Κυπαρισσίας στο τρίτο δεκάλεπτο και το 17-9 έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του μεσσηνιακού σωματείου (54-47) που διατήρησε μέχρι το τέλος τα ηνία. Κορυφαίος και πάλι ο Μιχάλης Πελεκάνος, εξαιρετικός ο Τζαγισβίλι, στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι, αλλά και ο Γιώργος Πολιτόπουλος που αποδείχθηκε πολύ εύστοχος από τις βολές.

- Διαφήμιση -

Δίωνας (Διαμαντόπουλος) : Μπακολιάς 3(1), Πελεκάνος 20(3), Λαμπίρης, Καμαρινός 9(1), Τζαγισβίλι 16(2), Καστανιώτης 9, Κούνας 2, Πολιτόπουλος 14, Γιαννόπουλος 2.

Κόρινθος (Ιμπραημάκης) : Συνετός 9, Στάνκοβιτς 2, Πρεδάρης 6(1), Μπήλιος 9(3), Μουλάς 10(1), Τζάιδας 11, Τσιαμπάς 7, Σάμαρης 6(2), Μπένος 7, Πατουχέας 2.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.