
Βάρια ήττα για την ομάδα του Άρι Καλαμάτας που λύγισε απ τις πάρα πολλές απουσίες βασικών παιχτριών και δεν κατάφερε σε καμμιά περίπτωση να αντέξει απέναντι σε μια ομάδα με την ποιότητα και το βάθος του Αθηναικοΰ. Έτσι το 19-84 ήρθε απόλυτα λογικά και δεν χρίζει περισσότερου σχολιασμού.
Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη επιλογή παίχτριας στη θέση του 5 αφού εκτός λόγω προβλημάτων ήταν και η Σούτα και η Κωνσταντινέα, συν το γεγονός ότι η ομάδα στερήθηκε και τις υπηρεσίες της Παπαδοπούλου που τέθηκε εκτός την τελευταία στιγμή, καθώς και της αρχηγού Δανάης Κουτέλα…!

ΑΕΠΣ ΑΡΙΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:19-84
Α.0-27 Β.4-17 Γ 8-10 Δ.7-30
ΑΡΙΣ(ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ):Ευτυχιάκου 4, Μπάκου 2, Κυριακοπούλου, Παπαδάκη 3(1), Ποντίκη , Χονδρουδάκη 8(2), Σούμπλη, Μανιάτη, Πολυχρονίδου 2
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(Γιαννουλάκης):Ρεντζεπέρη 10, Κοίλια , Κεχαγιά 4, Καλαφάτη ,Στεφανίδου 18, Βίκα 10(2), Γοργογιάννη 11, Μαλού 18(2), Παρασκευοπούλου 8



















