- Διαφήμιση -

Ο Αλέξανδρος Λένα αποτελεί βασικό στέλεχος της Σπερχογείας τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Ο ικανότατος υψηλόσωμος αμυντικός μίλησε στο SportsPlus μετά την ισοπαλία με τον Τέλο Άγρα.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Αρχικά, δοθείσης ευκαιρίας ,θα ήθελα να συγχαρώ τη διαιτητική τριάδα των Παπακωνσταντίνου, Τσοπανάκη και Καραμπέτσου , οι οποίοι διαχερίστηκαν άψογα ένα τόσο δυνατό παιχνίδι γεμάτο ένταση και πολλές μονομαχίες. Εύχομαι καλή συνέχεια και ευχαριστούμε τον Τέλο Άγρα για τη φιλοξενία και περιμένουμε να την αναταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις και διαφυλάξαμε το μηδέν στην άμυνα, καθώς ένα ενδεχόμενο ήττας θα έφερνε τους αντιπάλους μας σε μικρή απόσταση στη βαθμολογία . Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του νέου μας προπονητή κ.Μπουραντώνη, με τον οποίο είμαι βέβαιος πως θα παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη και ανταγωνιστικότερη εικόνα στο δεύτερο γύρο.

Αδικήσαμε αρκετά τους εαυτούς μας με τη τωρινή συγκομιδή βαθμών και θα πετύχουμε στο τέλος μία άνετη παραμονή παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Διαθέτουμε ένα ρόστερ με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά και σε συνδυασμό με την εμπειρία των υπόλοιπων παικτών έχουμε χτίσει γερές βάσεις ώστε η ομάδα από τον επόμενο κιόλας χρόνο να πρωταγωνιστήσει.

Η Σπερχογεία άλλαξε σελίδα και επιδιώκει να εξελίσσεται διαρκώς σε όλους τους τομείς έχοντας ,πλέον,υγεία και χημεία σε όλες τις τάξεις του συλλόγου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.