- Διαφήμιση -

Ισόπαλοι ήρθαν Αιγάλεω και Καλαμάτα με σκορ 1-1 για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Το Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Καλαμάτα για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είδαν τη «Μαύρη Θύελλα» να σκοράρει πρώτη και μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα.

- Διαφήμιση -

Στο 64′ ο Ρόβας έκανε το 0-1 σε μια φάση που ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ στην επέμβαση του Σικαλιά στην κεφαλιά του Μάτεους. Ωστόσο, το Αιγάλεω δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το πέναλτι του Τσιλιγκίρη στο 82ο λεπτό.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης (46′ Σκεντεράι), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Πολυχρόνης (76′ Πατρινός), Τσίτσαρης (85′ Πιαστόπουλος), Βλαχομήτρος (22′ λ.τ Δημούτσος), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος, Κολλάς.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Παπατόλιος (85′ Μαρκόφσκι), Καραγκούνης (55′ Μπενίτεζ), Ματέους (85′ Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης, Τάτος (73′ Μόζερ), Αρναρέλλης, Ρόβας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.