- Διαφήμιση -

Το ποιος φταίει για τη σημερινή κατάσταση στην Καλαμάτα είναι ένα πολυσύνθετο ερώτημα. Αυτό που μένει να δούμε είναι τι παραμένει ίδιο στην ΠΑΕ και τι αλλάζει.

Αυτό που παραμένει ίδιο είναι συγκεκριμένα πρόσωπα στη διοίκηση. Με αυτούς στο τιμόνι, η ομάδα έχει καταγράψει μόνο αποτυχίες. Και όμως, αυτοί παραμένουν για τα καλά στα δρώμενα και παίρνουν αποφάσεις όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Είναι απορίας άξιον πως κάποιοι που αποτυγχάνουν συνεχώς, συνεχιζουν να παίρνουν ευκαιρίες και να ηγούνται ουσιαστικά της ομάδας. Εδώ έρχεται και η ευθύνη του κ. Πρασσά που συνεχίζει να εμπιστεύεται τα ίδια άτομα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα προσέλαβε για τη νέα σεζόν έναν καταξιωμένο τεχνικό που επαιξε καλό ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν εργάστηκε και πέτυχε τους στόχους του. Στην Καλαμάτα είχαμε το εξής πρωτόγνωρο, να κριθεί η δουλειά του από τα φιλικά. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι δείγμα μη σοβαρού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Στη θέση του ήρθε ένας προπονητής που ενδιαφέρεται μόνο για το αποτέλεσμα, χωρίς να διδάσκει τις ομάδες του να παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Συγγνώμη, αλλά σε πρωταθλήματα η μόνη περίπτωση που μια ομάδα το κατέκτησε χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το θέμα είναι ότι πέρα από τη μηδενική επιθετική λειτουργία, ούτε η άμυνα είναι καλή. Γενικώς, κρίνοντας από τις δηλώσεις του χθες, ο Αναστόπουλος μοιάζει τελείως μπερδεμένος και χαμένος. Η ατάκα του πως όποιος παίζει καλά δεν κερδίζει συνήθως είναι για να γραφτεί στην ιστορία. Κανείς δεν σου εγγυάται πως αν παίξεις καλά θα κερδίσεις, αλλά είναι βέβαιο πως αν δεν παίζεις καλά δεν θα κερδίζεις για πολύ.

Συνοψίζοντας, μια ακόμα χρονιά μοιάζει χαμένη. Μια σεζόν στην οποία άπαντες στον σύλλογο μιλούσαν για πρωτάθλημα και κατάκτηση της ανόδου, η οποία απομακρύνεται και όπως είναι λογικό επηρεάζει αρνητικά και τον κόσμο που δεν κάνει άλλο υπομονή. Κουράστηκε και βαρέθηκε κύριοι.

Ήρθε η ώρα για αλλαγές, ήρθε η ώρα να έρθει ένας μοντέρνος ικανός προπονητής και να αναλάβει την ευθύνη για τον σχεδιασμό. Ήρθε η ώρα να απομακρυνθούν τα διοικητικά βαρίδια.
Αν δεν γίνει ούτε τώρα, τα ίδια θα συζητάμε κάθε χρόνο.

Κύριε Πρασσά αν θέλετε άνοδο ήρθε η ώρα να το δείξετε. Ο κόσμος της Καλαμάτας είναι στο πλευρό σας. Πάρτε τις απαραίτητες γενναίες αποφάσεις και όλοι θα είμαστε δίπλα σας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.