- Διαφήμιση -

Τα σκήπτρα έχασε η ομάδα βόλεϊ Εφήβων της Ολυμπιάδας η οποία αν και έπαιζε εντός έδρας. έχασε με 3-0 (25-23,26-24, 26-24) σετ από την Καλαμάτα 80 στο τελικό του final-4 της ΕΣΠΕΠ με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 2η θέση στην Πελοπόννησο.

Η ομάδα του Μανόλη Συνοδινού αν και πάλεψε όλα τα σετ τα έχασε στις λεπτομέρειες. Ενδεικτικό είναι το τρίτο σετ, όπου η Ολυμπιάδα προηγήθηκε με 24-21, με την ομάδα της Καλαμάτας 80 να κάνει την ανατροπή και με αντεπίθεση το κατέκτησε 26-24 και πήρε τη νίκη.

- Διαφήμιση -

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Συνοδινός): Εκεμτζόγλου, Μπαιλός, Νταφογιάννης, Ανδριόπουλος, Καλκαβούρας, Παρασκευόπουλος, λίμπερο ο  Ράπτης (Μαυρομάτης, Παπασταθόπουλος, Κότσιας, ως λίμπερο, Αγγελόπουλος, Γελάσιος, Κιρστέα).

Καλαμάτα 80 (Μπούρας): Αραπακης, Ξεροβασιλας, Μπεζατης, Χειλας, Δερβισι,Τομαρας, Βλασης(λ) Κοκονιδης, Ντερβισι, Οικονομακος, Ντακουρης, Μανα, Σπανος, Μεγγος

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΝΟ «ΧΡΩΜΑ»

Μετά το τέλος του τελικού, η ΕΣΠΕΠ προχώρησε στις απονομές, βράβευσε τους καλυτέρους παίκτες του τουρνουά, και από τους έξι, οι τρεις ήταν Πατρινοί.

Συγκεκριμένα, mvp αναδείχθηκε ο Στέφανος Ξεροβάσιλας της Καλαμάτας 80, καλύτερος λίμπερο ο Ιωάννης Ανεστόπουλος του Ερμή, καλύτερος κεντρικός ο Βασίλης Παρασκευόπουλος της Ολυμπιάδας, καλύτερος διαγώνιος ο Χάρης Μπαϊλος της Ολυμπιάδας, καλύτερος πασαδόρος ο Μηνάς Αραπάκης της Καλαμάτας 80 και καλύτερος ακραίος ο Αργυρης Μπεζαντής της Καλαμάτας 80.

Την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια Καλαμάτα 80 έκαναν από κοινού ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΣΠ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο .

Τo κύπελλο και τα μετάλλια στους παίκτες της Ολυμπιάδας, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Τάκης Αντωνόπουλος, μαζί με τον παίκτη του Φοίνικα Σύρου, Παναγιώτη Παπαδόπουλο ενώ στον τριταθλητή Ερμή Πατρών, ο Κ. Βλάσσης, παράγοντας της Καλαμάτας 80.

Να σημειωθεί ότι και οι 4 αγώνες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και έδειξε οτι το ανδρικό βολει έχει μέλλον.

Pelop.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.