
Με 3-0 σετ επικράτησε η Καλαμάτα 80 του Πανερυθραϊκού και συνεχίζει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας μόνο νίκες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο μισό πρώτο σετ και στη συνέχεια υπέκυψαν στις ορέξεις των ανώτερων Λύκων.
Το πρώτο σετ πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 12-15 του Πανερυθραϊκού. Εκεί οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, όπως το ίδιο έπραξε και στο -2 (16-18) και με τα σερβίς του Λυκούρεση αποδιοργάνωσε την αντίπαλη υποδοχή και έφτασε στο 25-20.
Η Καλαμάτα 80 ήταν κυρίαρχη στο δεύτερο σετ παίρνοντας από νωρίς διάφορες της τάξης των 4-5 πόντων. Σε αυτό το σετ έγινε και η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Δαλακούρα στην ενεργό δράση, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Φέλιξ Μπλάουελ και Μηνάς Αραπάκης με το 25-20 να σφραγίζει το άνετο 2-0 στα σετ.
Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τους Λύκους να κυριαρχούν πλήρως και να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με το τελικό 25-11 να είναι ενδεικτικό.
Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Δαλακούρα στην ενεργό δράση και η συμμετοχή Αραπάκη, Μπιρμπίλη, Σκαρτσίλη και Στάμου.
Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης Π.): Κανελλόπουλος Οκάμπο Χριστόφας Λυκούρεσης Βιέιτο Μαντέκας με λίμπερο τον Βαγγέλη Ντάκουρη
Αγωνίστηκαν και οι Μπλάουελ, Αραπάκης, Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Μπιρμπίλης, Σκαρτσίλης, Στάμος (λ)
Πανερυθραϊκός (Χατζηπέρρος): Κατσιαούνης, Τσικάτος, Παύλου, Αλεξίου, Τασάκος, Δορδοκίδης με λίμπερο τον Φωλιά
Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννόπουλος, Ρεστέμης, Σουσούνης (λ), Καλλιμάνης, Ταραμίγκας




















