- Διαφήμιση -

Οδυνηρή ήττα υπέστη στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας η Μαύρη Θύελλα, η οποία έχασε με 0-1 από την Ηλιούπολη.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπαστακός με κεφαλιά στο 86′ μετά από σέντρα του Δημητριάδη.

- Διαφήμιση -

Στα του αγώνα

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν άλλαξε προσέγγιση, επιλέγοντας τρεις στόπερ και αμυντικό σχήμα σε ένα ματς που η ομάδα του ήθελε μόνο τη νίκη. Το ποσό δυσλειτουργικό ήταν, το διαπίστωσε και ο ίδιος στο ημίχρονο με την είσοδο του Αρναρέλλη αντί του Παπατόλιου και την αλλαγή του σχηματισμού σε 4-2-3-1, με ένα ημίχρονο όμως, να πηγαίνει χαμένο.

Η Ηλιούπολη φάνηκε να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και χτύπησε στο τέλος, όταν η Καλαμάτα είχε ξεμείνει από δυνάμεις.

Ο Νίκος Παντέλης νίκησε κατά κράτος τον Νίκο Αναστόπουλο στη μάχη των πάγκων και πήρε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια ομάδα που δημιουργούσε φάσεις άναρχα, με βαθιές μπαλιές και ατομικές ενέργειες. Δε θυμάμαι ούτε μια επίθεση της Μαύρης Θύελλας να βασίστηκε σε ωραία εναλλαγή της μπάλας και δουλεμένες στην προπόνηση, κινήσεις.

Η ήττα αυτή απομάκρυνε ακόμα περισσότερο την Καλαμάτα από την κορυφή της βαθμολογίας και την άνοδο, η οποία πλέον φαντάζει όλο και πιο μακρινή.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (76’ Καραγκούνης), Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46’ Αρναρέλλης), Κωνσταντινόπουλος, Ματέους (69’ Μοζέρ), Μπενίτεζ (89’ Κόκορης), Τάτος, Βασιλόγιαννης (69’ Μπόρχες), Ρόβας.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης (46’ Πολίτης), Πολίμος, Μπουσάι, Κρητικός (46’ Ανδρέου), Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Κρέτση, Ματσούκας (64’ Δημητριάδης), Φελίπε, Τσαφταρίδης, Μπαστακός.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.