- Διαφήμιση -
«Δεν πρέπει κανείς να δώσει ούτε μια δραχμή σε κάποιον που θα του πει “θέλω αυτά για να παίξει το παιδί σου ποδόσφαιρο”» είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση ο διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Χρήστος Νικολάου καλεσμένος στην εκπομπή «Κυριακή στα σπορ».

Η γαλούχηση των νέων παιδιών, η σωστή καθοδήγησή τους και η ορθή ενημέρωση των γονέων είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την υγιή ενασχόληση ενός παιδιού με τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο. Ένα άθλημα που ο κ. Νικολάου χαρακτήρισε άκρως παιδαγωγικό και συνάμα ανταγωνιστικό. Πριν όμως τα παιδιά το δουν ως μια επαγγελματική προοπτική θα πρέπει να περάσουν από μια εξελικτική διαδικασία και την απαιτούμενη αξιολόγηση ώστε να βεβαιωθούν πως πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτός είναι ο “λεπτός ” και κομβικός ρόλος ενός διευθυντή και των προπονητών μιας ακαδημίας.

Αυτά και πολλά ακόμα σημαντικά για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου ανέλυσε ο κ. Νικολάου ο οποίος δράττοντας της ευκαιρίας έδωσε τις δικές του ευχές για την ομάδα της Καλαμάτας. «Να δούμε την Καλαμάτα στα μεγάλα σαλόνια, δίπλα μας! Θα δυναμώσει η Πελοπόννησος μαζί κι εμείς»

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.