- Διαφήμιση -

Ως μια ομάδα με «μέταλλο και δύναμη» χαρακτήρισε τον Ηρακλή Καλαμάτας Άρης Γαλανόπουλος, του οποίου ηγείται για μια ακόμη χρονιά. Φετινός στόχος του Ηρακλή είναι η άνετη παραμονή στην Α΄ Μεσσηνίας με την προϋπόθεση ωστόσο να μην ξεφύγει από την φιλοσοφία και τις στέρεες βάσεις που έχουν τεθεί εξ αρχής.


Η ομάδα του Άρη Γαλανόπουλου βασίζεται σε ένα ομογενές σύνολο με χρόνια συνύπαρξη κι αυτό φαίνεται να αποτελεί την μαγιά για μια ανταγωνιστική και πολλά υποσχόμενη ομάδα. Δεν έκρυψε την πιθανότητα μικρής μεταγραφικής ενίσχυσης τον Γενάρη πάντα στα πλαίσια της πολιτικής που ακολουθείται στους «κυανόλευκους».

- Διαφήμιση -


Με την εμπειρία που διαθέτει τόσο ως προπονητής αλλά και ως αθλητής με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαιρικού στερεώματος, ο Άρης Γαλανόπουλος σχολίασε και την πορεία της «Μαύρης Θύελλας» της οποίας κάποτε φόρεσε την φανέλα με μεγάλη επιτυχία. μιλώντας για την φετινή της πορεία τόνισε ότι η άνοδος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και σε γενικότερα πλαίσια υπογράμμισε την ανάγκη η μεσσηνιακή ΠΑΕ να στηρίζει στα δικά της «πόδια».
Αναφορικά με τις υποδομές, πεδίο στο οποίο νοσεί και η μεγάλη ομάδα του νομού, στάθηκε στην ανάγκη το κράτος να είναι αρωγός κάθε ιδιωτικής πρωτοβουλίας βοηθώντας την ποικιλοτρόπως.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.