- Διαφήμιση -

Ο Αλέξης Κορογώνας αποτελεί τον αρχιτέκτονα της επιτυχημένης πορείας της Καλαμάτας 80 στον πρώτο γύρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο SportsPlus για τη μέχρι τώρα διαδρομή, καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Το τέλος του Α’ γύρου μας βρίσκει στην 8η θέση του πρωταθλήματος, με ρεκόρ 5 νίκες και 6 ήττες, ένος πρωταθλήματος άκρως ανταγωνιστικου και δύσκολου όπου έχουμε να αντιμετωπισουμε δυνατές και ιστορικές ομαδες, έχοντας μάλιστα σχεδόν μηδενικό μπάτζετ.

Γενικά έχουμε κάνει μία καλή πορεία, έχουμε παίξει ωραίο μπάσκετ κυρίως εντός έδρας, όπου έχουμε πετύχει και μεγάλες νίκες με ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε άλλες 2 νίκες,κάτι που δεν ήταν τόσο μακρινό, θα μπορούσα να πω ότι ήμασταν απόλυτα επιτυχημένοι.

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, γνωρίζω ότι τα ματς θα είναι ακόμα πιο απαιτητικά όσο θα περνούν οι αγωνιστικές, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου και τις δυνατότητες τους και θεωρώ ότι θα είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να διεκδικησουμε την παραμονή στην κατηγορία.

Στο κομμάτι των μεταγραφών παραχωρησαμε τον Καραμπάτσο στον Πελασγό και αν βρούμε εναν παικτη με τα στοιχεία που θέλουμε, θα κάνουμε και μια προσθήκη.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τους γηγενείς παίκτες μας και όπως φάνηκε μέχρι τώρα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Υπάρχει ταλέντο στους νέους Καλαματιανους παίκτες και πολλοί από αυτούς με τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορέσουν άνετα να παίξουν σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Τελος θελω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχία για την χρονιά που έρχεται.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.